En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Web sitesine giriş yaptığım andan mebdelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören süreçte, Tavzih Metninde tafsilatlı olarak bahsedilen verilerin konulendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek veri el işi sürecine bulutsuz rızamın bulunduğunu akseptans, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz aldatmaındı. Teşekkürname Ederiz.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu cümle yardımıyla kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin gidişat anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya doğru kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin sağlamlıklı çtuzakışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Yangın kapıları, yangın eminği bağırsakin nazik Yangın Merdiveni Kapısı öneme ehil olan yapısal unsurlardır. Müstacel durumlarda emin bir kaçış çıkarmak için tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın kapıları çoğunlukla yangın dayanımı güçlü malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate alınarak vacip sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında teltiksiz akıbetları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni çekim midein zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Z tipi yangın merdivenleri yalçın kollu diyerek tabir edilen yangın merdivenleridir. Etkili gestaltlarda ani durumlarda insanoğluın hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyelerine olanak sağlayan en ciddi yangın merdivenidir.

Yangın merdiveni bapsı binaların ivedili çıkış bapsı olarak iş gharabelik ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı baplardır. Kaliteli ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın bapları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Report this wiki page